Boost your Business Traject

Als je als healer en/of coach al lang genoeg alleen ‘geworsteld’ hebt, is het dan nu niet tijd om echt die volgende stap te zetten?

Clarity & Focus

/

INNER-WORK

0

OUTER-WORK

Je wilt vanuit bezieling ondernemen en doen waar je passie ligt. Maar blijkt de uitvoering daarvan lastiger te zijn dan je gedacht had? Bijvoorbeeld om dat je worstelt met het vinden van de juiste woorden voor je site. Waarschijnlijk besef je dat jouw boodschap beter kan en dat je meer mensen kunt bereiken? Maar weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken.

Meestal houden de onbewuste belemmeringen je klein, waardoor je niet in die gewenste flow komt. Zorgt jouw uitstelgedrag er ook iedere keer weer voor dat je niet in beweging komt? Waar jij al zo lang naar verlangt komt hierdoor maar niet van de grond. Wat zou het voor jouw praktijk betekenen als je daar verandering in kunt brengen?

‘You have a gift to share with this world’.

Stel je eens voor dat je

 • De juiste woorden vindt, zodat jij teksten schrijft waarmee potentiële cliënt precies weten dat ze bij jou moeten zijn.
 • Op een heldere en aantrekkelijke manier je healing/coaching neerzet, waardoor jouw ideale cliënt echt geïnteresseerd is in wat jij te bieden hebt.
 • Onbewuste belemmeringen transformeert, zodat je vanuit flow en inspiratie met meer zelfvertrouwen bouwt aan jouw succesvolle praktijk,

Wanneer jij als healer/coach door jouw ideale cliënt gevonden wilt worden, moet je zichtbaar zijn met jouw kwaliteiten, jouw gave en jouw aanbod. Dat gaat meestal niet vanzelf, maar je kunt het wel leren! Hoe zou jouw leven er over een jaar uit zien als je echt voor jouw dromen gaat en zowel op zakelijk – als persoonlijk vlak blijft groeien? Daarom is dit Marketing & Coachingstraject uitermate geschikt, omdat je op beide vlakken stappen zet en in beweging bent.

MARKETING & COACHINGSTRAJECT

Waarom zou je in zo’n traject stappen? Dat is tegelijkertijd simpel en heel belangrijk! Als je gelooft dat je de wereld echt iets te bieden hebt en je wilt investeren in jouw dromen, dan heb ik goed nieuws voor jou. Namelijk het Marketing & Coachingstraject, waardoor je echt het verschil kunt maken. 

 • Je hoeft niet langer alles alleen uit te zoeken, wat je heel veel tijd scheelt. Het is verleden tijd om van alles te proberen en te hopen dat iets daarvan werkt voor de groei van jouw praktijk.
 • Je krijgt een op maat gemaakt stappenplan, zodat je per week precies weet wanneer je wat moet doen. Dat geeft rust, vertrouwen, focus en helderheid. Hiermee kun je op een succesvolle manier nieuwe klanten werven, zonder dat je er veel voor hoeft te doen.
 • Je hoeft niet meer te blijven twijfelen of je tekst goed genoeg is want we kijken er samen naar. Ook leer je hoe je zelf je eigen teksten met impact schrijft.
 • Je maakt een veel betere verdeling tussen met je vak bezig zijn, met cliënten werken, de marketing van jouw praktijk en vrije tijd.

Tijdens dit traject van 5 maanden, maak ik gebruik van de door mij ontwikkelde CFIO – formule.  Hiermee creëer je helderheid, breng je orde in de chaos. Ook zorgt het ervoor dat je een mindset ontwikkelt die veel beter past bij wat jij wilt bereiken met jouw praktijk. Deze formule bestaat uit:

CLARITY & FOCUS
Helderheid in jouw doelen, doelgroep, aanbod en een duidelijke boodschap, zodat jouw ideale client weet dat hij of zij juist bij jou moet zijn. En focus op wat echt werkt voor jou.

INNER-WORK
Het bevrijden van onbewuste belemmeringen die jouw succes in de weg staan, zodat er ruimte ontstaat voor groei en nieuwe mogelijkheden. Naast het bevrijdingswerk besteden we vooral veel aandacht aan het versterken van jouw innerlijke verbinding waardoor veel meer van jouw kwaliteiten beschikbaar zijn. 

OUTER-WORK
We benaderen marketing vanuit een holistische manier en ontwikkelen marketingmateriaal, zodat je steeds weer potentiële cliënten aan trekt.

Wat houdt dit Marketing & Coachingstraject precies in:

 • Om de 2 weken hebben we een doe of coachingsessies van 60 – 90 minuten. De ene keer is het een doe sessie de andere keer kijken we naar hoe we ruimte voor groei kunnen maken.
 • Tussen de sessies door krijg je oefeningen zodat je nieuwe vaardigheden echt in de vingers krijgt en in beweging blijft.
 • We ontwikkelen een marketingstrategie op maat voor de komende maanden, zodat je na het traject alleen nog maar de strategie hoeft uit te voeren
 • We kijken naar hoe we jouw aanbod, op een aantrekkelijke manier kunnen vormgeven waardoor potentiële cliënten heel graag met jou willen werken.
 • We schrijven samen teksten voor o.a. je website
 • We werken aan innerlijke blokkades en transformeren die naar een empowering mindset
 • Gedurende vijf maanden loop ik met je mee, zodat je er niet alleen voorstaat. Ik ben je vraagbaak en je hulplijn. Samen gaan we op pad om je droom voor een bloeiende praktijk te verwezenlijken.

Maandelijks heb ik maar plaats voor 5 nieuwe klanten. Dus als jij echt ruimte wilt maken voor groei in jouw praktijk en in jouw leven, vul onderstaand formulier in zodat ik contact met jou kan opnemen. 

Dit Marketing & Coachingstraject voor coaches en healers is geschikt voor als je

 • Niet helder ziet wat jouw waarde is in deze wereld.
 • Vanuit flow de juiste woorden wil leren ontvangen voor al jouw teksten.
 • Nu echt in beweging wilt komen en wilt blijven, zelfs als het soms lastig is of tegen zit
 • Echt wilt investeren in jezelf en in jouw succesvolle praktijk
 • Voelt dat het nu echt tijd is om zichtbaar te zijn met jouw gave en wat jij de wereld te bieden hebt
 • Gelooft dat succes zowel een innerlijk proces is als het uitvoeren van de juiste strategie en op beide onderdelen stappen wil zetten

De eerste stap is het inplannen van een gratis inspiratiesessie om te ontdekken of jij en ik een goede match zijn. Dat doe je door onderstaand formulier in te vullen. Binnen 3 werkdagen neem ik per mail contact met je op om een afspraak in te plannen. De gratis inspiratie sessie duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.