Training

Marketing vanuit je Hart

Meer helderheid en meer impact

 Wil je vanuit bezieling ondernemen en doen waar jouw passie ligt?

Dat doe je door jouw kwaliteiten in te zetten om anderen te helpen via coaching of healing. Om daar succesvol mee te zijn, moet je woorden geven aan wat jij doet. Dit is één van de manieren om jouw aantrekkingskracht te vergroten.

Hoe doe je dat?
Maar hoe geef je woorden aan iets dat zo kwetsbaar voelt en lastig is om uit te leggen? Dat is precies waar de meeste healers en coaches tegenaan lopen. Met het gevolg dat je niet zichtbaar bent met jouw werkelijke waarde. Hoe kan je dan gevonden worden door potentiële cliënten? Op deze manier doe je niet alleen jezelf te kort maar ook de mensen die jouw hulp nodig hebben.

Stel je eens voor dat… 
jij met gemak en op een krachtige manier woorden vindt om jouw boodschap over te brengen, zodat je het hart van jouw ideale cliënt raakt? Als dit precies is wat jij wilt, zodat je jouw missie kunt leven, kom dan naar één of meerdere trainingsavonden.

Bij de Bewustzijnschool in Amsterdam geef ik 6 lessen met verschillende onderwerpen. Alle lessen duren 1,5 uur en kunnen los van elkaar gevolgd worden. 

Les 1: Kies je ideale cliënt, het fundament van je praktijk en maak je marketing makkelijker

Les 2: Persoonlijke boodschap, sta nooit meer met een mond vol tanden

Les 3: Zo schrijf je een tekst waarmee je jouw ideale cliënt interesseert voor jouw diensten

Les 4: Gratis weggever maken – een makkelijke tool voor zelfpromotie

Les 5: De bouwstenen voor een goede website

Les 6: Creëer een aantrekkelijk aanbod

Neem vooral pen en papier mee, omdat je echt aan de slag gaat. Je krijgt meer helderheid in jouw (toegevoegde) waarde. Hierdoor wordt jouw verhaal steeds duidelijker en is het voor jouw ideale cliënt heel helder waarom hij of zij juist voor jou moet kiezen. Aangezien deze training een pilot is betaal je slechts € 36,50 per les. 

Het spiegelen van dingen die je eigenlijk al weet, maar door opnieuw te bespreken ga je er anders naar kijken. Terug naar de basis en durf te dromen

Juliette

Door de vragen te beantwoorden en te delen kwam er helderheid en focus. Bedankt en tot de volgende les. 

Aleide

Dat ik een stukje heb kunnen uitwerken voor mijn bedrijf. Hoe ik met de So-What-techniek gelaagdheid in mijn teksten kan verwerken. 

Lydian

Fijne opdrachten, duidelijke feedback en heel inspirerend. 

Gaia

Door de vragen te beantwoorden en te delen kwam er veel helderheid en focus. Bedankt en tot de volgende les. 

Aleide

Mijn doelgroep duidelijk maken en ideeen krijgen voor gratis weggevers.

Quinty

Heel fijn dat je actief meedenkt en flexibel bent! Duidelijke informatie leuk dat het interactief en leerzaam is. Bedankt!

Dank je wel voor het meedenken en het concreet maken van de doelgroep en gratis weggever. De training is praktisch en efficient. Thanks

Irene

Interactie van de groep. Structuur aanbrengen in alle ideeen door middel van voorbeelden. Stap voor stap aan de slag. 

Mascha

Heel fijn hoe je met de juiste vragen ons onze eigen antwoorden liet vinden. Inspirerend ook om anderen hun verhaal (persoonlijke boodschap) te horen vertellen. 

Reineke

Word je graag op de hoogte gehouden van de lesdata?